0

Bejelentkezés a webshopba|Regisztráció

Vásárlói tájékoztató | Bejelentkezés | Bemutatkozás | Szolgáltatás | Nyitvatartás
Keresés az adatbázisban  
2017. 12. 12. Kedd - Gabriella

Figeczki Ágnes

 
 


1986-ban születtem Debrecenben. Akkoriban még társasházban laktunk , aminek pechemre még egy erkélye sem volt így pedagógus szüleim erős érvekkel felvértezve tilthatták a házi állatok lakásban való tartását. Állatszeretetem csillapításaként egyre inkább a könyvek felé fordultam és faltam a kutya hűségről szóló regényeket és novellákat. Később Nagymamámnál lehetett egy kutyám, ő egy skót juhász volt, aki 6 évig volt velünk. Amikor eltűnt annyira mély fájdalom maradt utána, hogy sokáig nem is bírtam más állatra nézni. A menedéket továbbra is az irodalomban találtam meg és végül kommunikáció szakos diplomát szereztem. 

Jelenleg a Vezér Állategészségügyi Centrum recepcióján dolgozok és mellette próbálom kitanulni a praxis menedzserség csínját-bínját, nem rég szereztem meg ugyanis gazdálkodási karon a második diplomámat marketing szakirányon. Habár én a rendelőn belül nem konkértan a kisállatok gyógyításával foglalkozom , jelenük és személyük a mindennapokban erősen ösztönöz és ha nem is közvetlenül de úgy érzem közvetve én is egy segítség lehetek nekik. 
Az évek múlásával kialakultak a megfelelő körülmények is és így végre teljesülhetett gyermekkori vágyam . Mostanra már egy berni pásztor (Vaczkor), egy magyar vizsla (Bonifác) és egy cirmos macska (Károlyka alias Kiscsüri) boldog gazdája vagyok.

 
 

: Vásárlói tájékoztató : Állatmentő : Clyde : Jade : Mexi : Bejelentkezés : Hírek : Bemutatkozás : Ortopédia, neurológia : Táplálkozás : Törzsvásárlói program : Minőségirányítás : Elérhetőségek : Tanácsadás : Árlista : Szolgáltatások 2 : Galéria : Rólunk írták : Partnereink : Kérdőív - 2014 : Panoráma képek : Véradás : Kutyaovi

Vezér Állategészségügyi Központ Kft. © 2009 - Minden jog fenntartva!

Dev by: z404
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz