0

Bejelentkezés a webshopba|Regisztráció

Vásárlói tájékoztató | Bejelentkezés | Bemutatkozás | Szolgáltatás | Nyitvatartás
Keresés az adatbázisban  
2019. 04. 18. Csütörtök - Andrea, Ilma

Fehér Anna

 
 
Mióta az eszemet tudom az állatokkal és az ő gyógyításukkal szeretnék foglalkozni. Számomra más munka és életforma nem létezik. Állatszerető családban nőttem fel. Az, hogy állatokkal foglalkozom, ők vesznek körül, velük élek (a családomon kívül) :) megszokott és természetes volt. Számomra idegen a kedvencek nélküli élet. Ők a legjobb tanítómesterek. Egy ember sem tud annyi és olyan fokú kedvességet szeretetet adni mint egy házikedvenc. Legjobban talán a felelősség súlyát és annak valódi jelentését értetik meg velünk. Nem csak akkor szorulnak figyelemre és törődésre amikor fiatalok és cukik, hanem akkor is amikor betegek vagy éppen már nyugdíjasok. Sokak számára ez magától értetődő, de még mindig vannak olyanok akik a vásárlás vagy örökbefogadás utáni napokra, hónapokra évekre nem gondolnak kellő átgondolással. Minden állat olyan mint egy csecsemő, ugyanúgy függenek tőlünk mint a gyerekek, ezt a gyámságot ránk ruházták. Imádom őket, bolondulok minden állatért. Nem csoda, hogy már egy kisebb állatkert boldog Foster nénije vagyok. Van egy afrikai fehérhasű törpe kaktuszmalacom Samy, az örökké cüccögő de lágyszívű bélpoklos kukacszippantó automata. Lucille, a sziámi cicalány, akivel mindent meg tudok osztani, mert addig figyel míg én beszélek hozzá, majd hosszas nyávogások közepedte fejti ki véleményét. Nem utolsó sorban ő a legjobb masszőr és lelkitárs. Megjárta velem Angliát, ő ott volt amikor mindenki más nem lehetett. Ééés méég. Igen még vannak. Még van két kutyám. Maximilien és Mázlimilien a foxterrierek büszkesége. Két eszméletlen jóarc. Állandóan aktív és bolondos természetüknek köszönhetően hű társaim a mindennapos sétákban, illetve hegymászásban túrázásban. Az álmom egy tanya ahol mindenki elfér és még több rászoruló állatnak való menedék. Mindig is állatorvos szerettem volna lenni, de ezt a felvételi és az utána való próbálkozás nem így gondolta. De nem adom fel! ;)
2015-ben szereztem állatorvosi szaksegéd képesítésemet.
2017 óta vagyok a Vezér klán tagja.
Ha mégis asszisztens maradnék akkor sem csüggedek. Már így is imádom azt amit csinálok. Az asszisztensi szakma is épp úgy kimeríthetetlen mint az orvoslás. Célom, hogy fejlesszem magam, minél több tanfolyamot, képzést elvégezhessek, hogy minden téren megfelelő és jobb segítséget és tudást alkalmazhassak. Meghódítani való céljaim közé tartozik első sorban az orvosi, a kutyakozmetika, a fizikoterápia, hogy mind a műtét után lábadozó és felépülésre szoruló, mind az idős mozgásszervi problémákkal küszködő páciensnek megkönnyebbíthessem mindennapjait. Illetve még az anesztézia ami számomra egy külön finomság. Szeretnék minden madárnak, hüllőnek, rágcsálónak, macskának, kutyának egzotikus különlegességnek biztosítani a megfelelő stabil műtéti altatást és fájdalomcsillapítást.
Tele vagyok tudásvággyal, energiával, bolondsággal némi agymentséggel fűszerezve (ami elengedhetetlen egy nap jó megéléséhez). :)
Szabadidőmben szeretek festeni, rajzolni, kézműveskedni, olvasni, színházba járni, lovagolni, az állataimmal és barátaimmal lenni, sportolni és idegen nyelvet tanulni.
Ha még nem említettem volna, imádok minden állatot pöttömöktől a bengákig! ;)

 
 

: Vásárlói tájékoztató : Állatmentő : Clyde : Jade : Mexi : Bejelentkezés : Hírek : Bemutatkozás : Ortopédia, neurológia : Táplálkozás : Törzsvásárlói program : Minőségirányítás : Elérhetőségek : Tanácsadás : Árlista : Szolgáltatások 2 : Galéria : Rólunk írták : Partnereink : Kérdőív - 2014 : Panoráma képek : Véradás : Kutyaovi

Vezér Állategészségügyi Központ Kft. © 2009 - Minden jog fenntartva!

Dev by: z404
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz