0

Bejelentkezés a webshopba|Regisztráció

Vásárlói tájékoztató | Bejelentkezés | Bemutatkozás | Szolgáltatás | Nyitvatartás
Keresés az adatbázisban  
2019. 05. 23. Csütörtök - Dezső

Kovács Csaba

 
 
Kovács Csaba vagyok, vagy is Kiskéz ahogy itt ismernek. 1983-ban születtem Erdély hegyeinek árnyékában. Szüleimmel minden szabadidőnket a természetben töltöttük, vadkempingezéssel nyáron, síeléssel télen. Így már gyermekkoromban beleszerettem a természetbe és az állatokba. A 90-es évek elején a sors szele Debrecenbe fújt minket.
Mióta az eszemet tudom mindig volt kis kedvencem, eleinte kis hörcsögök (Gombóc és Nokedli), ahogy cseperedtem kis cica (Cica) személyében, majd ahogy benőtt a „fejem lágya” kiérdemeltem egy nápolyi masztiff kutyust kinek neve Rick volt. Most egy matuzsálem Léda nevű rottweiler és egy fekete kis ördög Cica büszke gazdija vagyok.

Fiatal korom viharosra sikeredett, de hamar kinőttem. Sokáig kerestem helyem a világban és 2010 nyarának derekán meg is találtam a Vezérben, ahol kiváló orvosok és remek emberek munkáját segíthetem asszisztensként.

Szabadidőmet főzéssel, mozgással, videó vágással töltöm és ha nyugalomra vágyom előveszem Csáth Géza csodálatos „meséit”.
 

 
 

: Vásárlói tájékoztató : Állatmentő : Clyde : Jade : Mexi : Bejelentkezés : Hírek : Bemutatkozás : Ortopédia, neurológia : Táplálkozás : Törzsvásárlói program : Minőségirányítás : Elérhetőségek : Tanácsadás : Árlista : Szolgáltatások 2 : Galéria : Rólunk írták : Partnereink : Kérdőív - 2014 : Panoráma képek : Véradás : Kutyaovi

Vezér Állategészségügyi Központ Kft. © 2009 - Minden jog fenntartva!

Dev by: z404
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz