0

Bejelentkezés a webshopba|Regisztráció

Vásárlói tájékoztató | Bejelentkezés | Bemutatkozás | Szolgáltatás | Nyitvatartás
Keresés az adatbázisban  
2017. 12. 12. Kedd - Gabriella

Dr. Bodó Zsuzsanna

 
 
Már gyerekkoromban megpecsételődött a sorsom, mikor az egyre fokozódó állatszeretetemet szüleim nem engedték kibontakozni és egy házikedvenc vásárlása helyett az állatkertet róttuk fel-alá hétvégenként Debrecenben. Ekkor szerettem bele az egzotikus emlősök humorába, a madarak törékenységébe és a hüllők, kétéltűek sokszínűségébe.

Mielőtt 2007-ben végeztem volna, egy teljes évet sikerült Berlinben eltöltenem a helyi állatorvosi egyetemen. Dr. Corinna Eule professzornő kiváló előadásaival „nyitotta fel a szemem” és keltette fel érdeklődésemet a szemészet nehéz szakirányára.

Hazatérve több évig a kisállatorvoslás valamennyi területén fejlesztettem a tudásomat, de nem adtam fel, hogy egyszer - a külföldi kollégákhoz hasonlóan - kizárólag a számomra legszebb szakterületekben dolgozhassak. 2011-től ez meg is valósult. A rendelőben megtalálható szinte valamennyi műszer és felszerelés a vizsgálatokhoz és a műtétekhez.

Munkámmal a gazdikat szeretném segíteni az „állatvilág ékszereinek” megfelelő tartásában, takarmányozásában, tenyésztésében és egészségének megóvásában, javításában. Ezek mellett a kutyusok és cicák szembetegségei esetén is szívesen állok a gazdik rendelkezésére. 
 

: Vásárlói tájékoztató : Állatmentő : Clyde : Jade : Mexi : Bejelentkezés : Hírek : Bemutatkozás : Ortopédia, neurológia : Táplálkozás : Törzsvásárlói program : Minőségirányítás : Elérhetőségek : Tanácsadás : Árlista : Szolgáltatások 2 : Galéria : Rólunk írták : Partnereink : Kérdőív - 2014 : Panoráma képek : Véradás : Kutyaovi

Vezér Állategészségügyi Központ Kft. © 2009 - Minden jog fenntartva!

Dev by: z404
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz