0

Bejelentkezés a webshopba|Regisztráció

Vásárlói tájékoztató | Bejelentkezés | Bemutatkozás | Szolgáltatás | Nyitvatartás
Keresés az adatbázisban  
2019. 05. 23. Csütörtök - Dezső

Dr. Csürke Csaba

 
 
1995-ben szereztem diplomát a Szent István Állatorvos-tudományi Egyetemen.1999-ben, kollégámmal és tulajdonostársammal, Tibivel nyitottuk meg a Vezér Állategészségügyi Centrumot, állatorvosi rendelőnket. 2003-ban Kisállat-gyógyász szakállatorvosi diplomát szereztem. Fél évvel később megházasodtam. Feleségemmel együtt rajongunk az állatokért. Két befogadott cica boldog tulajdonosai vagyunk; az egyiket Kolbásznak, a másikat Nyekerének hívják (beszélő neveik vannak). Gyermekkori álmom, hogy legyen egy kutyám. A körülmények eddig nem tették lehetővé tartását, de remélem, hogy nemsokára ez a vágyam is teljesül.Hobbim minden mozgással járó sport.

Szeretem és tisztelem az állatokat, minden tudásommal azon vagyok, hogy fájdalmaikat csökkentsem, és betegségüket meggyógyítsam.Erre ösztönzön a kollégáimat, és a műszeres felszereltségünk is ugyanezt a célt szolgálják.

“Amíg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik.” /Anatole France/


 
 

: Vásárlói tájékoztató : Állatmentő : Clyde : Jade : Mexi : Bejelentkezés : Hírek : Bemutatkozás : Ortopédia, neurológia : Táplálkozás : Törzsvásárlói program : Minőségirányítás : Elérhetőségek : Tanácsadás : Árlista : Szolgáltatások 2 : Galéria : Rólunk írták : Partnereink : Kérdőív - 2014 : Panoráma képek : Véradás : Kutyaovi

Vezér Állategészségügyi Központ Kft. © 2009 - Minden jog fenntartva!

Dev by: z404
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz