0

Bejelentkezés a webshopba|Regisztráció

Vásárlói tájékoztató | Bejelentkezés | Bemutatkozás | Szolgáltatás | Nyitvatartás
Keresés az adatbázisban  
2019. 05. 23. Csütörtök - Dezső

Dr. Domokos Valéria

 
 
Gyerekkorom óta imádom az állatokat. Az első háziállatom egy aranyhörcsög volt, és 10 éves koromban kaptam életem első kutyáját. Általa rengeteget tanultam a kutyákról, a felelős állattartásról, és vele ismertem meg az agilityt is. A kutyámmal való közös sportolás nyújtotta örömök ösztönöztek a család létszámának újabb kutyával való bővítésére, aki ma már boldog nyugdíjas éveit éli velünk.

Már általános iskolás koromban elhatároztam, hogy állatorvos leszek, és célomtól semmi nem tudott eltántorítani.

Egyetemistaként nagyon sokat tanultam a Vezér Állategészségügyi Centrum állatorvosaitól, és miután 2012. nyarán megkaptam az állatorvosi diplomámat, én is bekerültem a Vezér csapatába. Leginkább a kisállatok lágysebészete vonz.Minden erőmmel és tudásommal azon vagyok, hogy a hozzánk kerülő beteg állatok minél hamarabb meggyógyuljanak.

 
 

: Vásárlói tájékoztató : Állatmentő : Clyde : Jade : Mexi : Bejelentkezés : Hírek : Bemutatkozás : Ortopédia, neurológia : Táplálkozás : Törzsvásárlói program : Minőségirányítás : Elérhetőségek : Tanácsadás : Árlista : Szolgáltatások 2 : Galéria : Rólunk írták : Partnereink : Kérdőív - 2014 : Panoráma képek : Véradás : Kutyaovi

Vezér Állategészségügyi Központ Kft. © 2009 - Minden jog fenntartva!

Dev by: z404
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz