0

Bejelentkezés a webshopba|Regisztráció

Vásárlói tájékoztató | Bejelentkezés | Bemutatkozás | Szolgáltatás | Nyitvatartás
Keresés az adatbázisban  
2019. 05. 23. Csütörtök - Dezső

Dr. Győrfi László

 
 
Hajdúszoboszlón nőttem fel, városban, de rengeteg állat között. Voltak kutyáink, macskáink, csirkéink, galambjaink, meg egy nyúlunk. Szerencsére kaptam egy kis ízelítőt a tanyavilágból is, ahol a nagyállatokkal is barátságot köthettem. Habzsoltam a természetfilmeket, szerettem a biológia órákat, mígnem egyszer csak az Állatorvosi Egyetemen találtam magam.

2008. március 31-én végeztem és a pályámat a Vezér Állategészségügyi Centrumban kezdtem. A csapatot már korábban megismertem, így viszonylag könnyen beilleszkedtem. Igyekszem, hogy maximálisan megfeleljek a követelményeknek a kisállatorvoslás minden terén. Szakterületem a szív- és légysebészet illetve én végzem az ultrahangos szakvizsgálatokat is. 

Jelenleg két macskám van : Julika és Dinnye. 


 
 

: Vásárlói tájékoztató : Állatmentő : Clyde : Jade : Mexi : Bejelentkezés : Hírek : Bemutatkozás : Ortopédia, neurológia : Táplálkozás : Törzsvásárlói program : Minőségirányítás : Elérhetőségek : Tanácsadás : Árlista : Szolgáltatások 2 : Galéria : Rólunk írták : Partnereink : Kérdőív - 2014 : Panoráma képek : Véradás : Kutyaovi

Vezér Állategészségügyi Központ Kft. © 2009 - Minden jog fenntartva!

Dev by: z404
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz