0

Bejelentkezés a webshopba|Regisztráció

Vásárlói tájékoztató | Bejelentkezés | Bemutatkozás | Szolgáltatás | Nyitvatartás
Keresés az adatbázisban  
2019. 04. 18. Csütörtök - Andrea, Ilma

Dr. Rideg Ádám

 
 
Kalocsán születtem és egyetemista koromig ott is éltem. Sok időt töltöttem falun a rokonaimnál, ezért egész életemben állatok közt voltam. Édesapám régi munkahelyén volt egy kis halastó, a nyári szüntetek szinte összes napját ott töltöttük a bátyámmal és ott aztán mindenféle állattal volt dolgunk. Már ekkor is imádtam az állatokat, de az, hogy állatorvos legyek, akkor még nem fogalmazódott meg bennem. Valahol az általános iskolás éveim végén döntöttem el, hogy ebbe az irányba szeretnék elindulni.
Szerencsére elsőre sikerült felvételt nyernem a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karára és 2014 márciusában lediplomáztam.
Végzés után az első évemben volt szerencsém megtapasztalni, milyen kijárós vegyes praxisban dolgozni. Ahhoz képest éles váltás volt elkezdeni a munkát a Vezérben. Úgy érzem ez az a hely, ahol minden kollégám igyekszik a legtöbbet kihozni magából és nem elégszik meg félmunkával még úgy sem, hogy sokszor egyszerre több beteget kell ellátniuk. Ezért szeretek itt dolgozni.

Főbb érdeklődési köreim a bőrgyógyászat és az egzotikus állatok gyógyászata. 2018 márciusában megszereztem az egzotikus szakállatorvosi diplomát.
Hobbijaim: olvasás, edzés, főzés, zene, tánc (salsa), utazás, túrázás.


 
 

: Vásárlói tájékoztató : Állatmentő : Clyde : Jade : Mexi : Bejelentkezés : Hírek : Bemutatkozás : Ortopédia, neurológia : Táplálkozás : Törzsvásárlói program : Minőségirányítás : Elérhetőségek : Tanácsadás : Árlista : Szolgáltatások 2 : Galéria : Rólunk írták : Partnereink : Kérdőív - 2014 : Panoráma képek : Véradás : Kutyaovi

Vezér Állategészségügyi Központ Kft. © 2009 - Minden jog fenntartva!

Dev by: z404
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz