0

Bejelentkezés a webshopba|Regisztráció

Vásárlói tájékoztató | Bejelentkezés | Bemutatkozás | Szolgáltatás | Nyitvatartás
Keresés az adatbázisban  
2019. 05. 23. Csütörtök - Dezső

Dr. Györffy Zsuzsanna

 
 
Debrecenben születtem, a Tócós-kertben laktunk sokáig. Eleinte csak a terráriumi egerek számát gyarapíthattuk otthon, de később az otthon kapott aprópénzből a környék kóbor kutyáit is elkezdtem etetgetni, amíg hagyták magukat. Később családi házban költöztünk, és még egy kutya is betalált a kertbe egyik reggelre. Így lett igazán teljes a kép számomra állatok tekintetében.

Azt, hogy állatorvos akarok lenni, már óvodás-kisiskolás koromban kitaláltam, mint szinte minden gyerek, és ragaszkodtam is ehhez az elképzeléshez. Az Állatorvosi Egyetemet 2010-ben fejeztem be, azóta próbálok minél több tudást magamba szívni, és ott is tartani. Az egyetem alatt a szülészet került hozzám a legközelebb, emellett a sebészet is egyre inkább érdekel.

2013-ban kisállat fizioterápiás képzést végeztem, így ezzel is próbálom segíteni a betegek gyógyulását, illetve csökkenteni az idősebb állatok mozgásszervi problémáiból eredő fájdalmát.

 

 
 

: Vásárlói tájékoztató : Állatmentő : Clyde : Jade : Mexi : Bejelentkezés : Hírek : Bemutatkozás : Ortopédia, neurológia : Táplálkozás : Törzsvásárlói program : Minőségirányítás : Elérhetőségek : Tanácsadás : Árlista : Szolgáltatások 2 : Galéria : Rólunk írták : Partnereink : Kérdőív - 2014 : Panoráma képek : Véradás : Kutyaovi

Vezér Állategészségügyi Központ Kft. © 2009 - Minden jog fenntartva!

Dev by: z404
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz