0

Bejelentkezés a webshopba|Regisztráció

Vásárlói tájékoztató | Bejelentkezés | Bemutatkozás | Szolgáltatás | Nyitvatartás
Keresés az adatbázisban  
2019. 05. 23. Csütörtök - Dezső

Kerekes Ilona Vanessza

 
 
1984 –ben születtem Debrecenben. Imádom a macskákat, amióta megszülettem macskák közt éltem és mindig is ők voltak a kedvenc állataim. Úgy érzem egy cica mindig hűséges és soha nem okoz csalódást. Jelenleg is van jó pár cicám és négy kutyám is.

Miután a Csokonai Vitéz Mihály Gimnáziumban leérettségiztem, a Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola tanító szakára jártam 2 évig de ott hagytam mert nem találtam benne önmagam. Többször próbálkoztam az Állatorvosi Egyetemmel is de nem jött össze, amit mostanra már nem is bánok mivel itt dolgozhatok - 2006 óta- a Vezérben asszisztensként.

2012-ben elvégeztem az Állatorvosi szakasszisztens képzést is így papíron is hivatásommá vált az állatok gondozása és ápolása.
Munkám során az állatorvosokkal együttes erővel, lelkiismeretesen törekszünk arra, hogy a beteg állatkák minél hamarabb és sikeresebben épüljenek fel betegségeikből.
2017-ben megszületett a kisfiam Ricsi,aki jelenleg kitölti az életemet.


 
 

: Vásárlói tájékoztató : Állatmentő : Clyde : Jade : Mexi : Bejelentkezés : Hírek : Bemutatkozás : Ortopédia, neurológia : Táplálkozás : Törzsvásárlói program : Minőségirányítás : Elérhetőségek : Tanácsadás : Árlista : Szolgáltatások 2 : Galéria : Rólunk írták : Partnereink : Kérdőív - 2014 : Panoráma képek : Véradás : Kutyaovi

Vezér Állategészségügyi Központ Kft. © 2009 - Minden jog fenntartva!

Dev by: z404
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz