0

Bejelentkezés a webshopba|Regisztráció

Vásárlói tájékoztató | Bejelentkezés | Bemutatkozás | Szolgáltatás | Nyitvatartás
Keresés az adatbázisban  
2019. 04. 18. Csütörtök - Andrea, Ilma

Molnár Panna

 
 
Gyerekkorom óta nagyon közel állnak hozzám az állatok.

Kezdetben csak hüllőket tartottunk,kígyót,teknőst,leguánt.Majd 9-10 éves koromban kaptam első saját házi kedvencemet Csinit,a csincsillát.

Mikor kertesházba költöztünk örökbe fogadtuk Royt a labradort a rendelőből.Születési rendellenessége volt,de jó pár évet élt velünk boldogan.

Azóta sem változott az állatszeretetünk,családunk gyarapodott Dorkával a labradorral,aki idén 13 éves, három kis yorkieval Daisyvel,Alvinnal és Rózival,aki szintén a rendelőből került családunkba.Van egy cicánk Sanyi,aki làny volt,és Balázs a süni.

Végzettségem és a szenvedélyem a cukrászkodás.Nagyon szeretek szebbnél szebb tortákat alkotni.

2016 novembere óta vagyok a Vezér csapat tagja,emellett a Debreceni Egyetemen tanulok gazdálkodás és menedzsment szakon.


"Én azt hiszem, hogy az ember akkor teljesítette a küldetését, ha mindazokat a képességeket, amelyek benne rejtőznek, felszínre hozza és átadja a többi embernek. Ehhez nem kell semmiféle különleges tehetség. Sokkal inkább szükség van elszántságra és kitartó erőre. Ha az ember a saját egyéniségét hozzáadja az egészhez, ha tesz valamit a köz érdekében, akkor nem élt hiába."

Mihály Tamás

 
 

: Vásárlói tájékoztató : Állatmentő : Clyde : Jade : Mexi : Bejelentkezés : Hírek : Bemutatkozás : Ortopédia, neurológia : Táplálkozás : Törzsvásárlói program : Minőségirányítás : Elérhetőségek : Tanácsadás : Árlista : Szolgáltatások 2 : Galéria : Rólunk írták : Partnereink : Kérdőív - 2014 : Panoráma képek : Véradás : Kutyaovi

Vezér Állategészségügyi Központ Kft. © 2009 - Minden jog fenntartva!

Dev by: z404
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz