0

Bejelentkezés a webshopba|Regisztráció

Vásárlói tájékoztató | Bejelentkezés | Bemutatkozás | Szolgáltatás | Nyitvatartás
Keresés az adatbázisban  
2019. 05. 23. Csütörtök - Dezső

Szűcs Tímea

 
 

1993- ban születtem Miskolcon. Kertes házban nőttem fel, így elég sok és sok fajta állatka fordult meg nálunk, de kutyáim és macskáim mindig is voltak. Ők állnak hozzám a legközelebb, feltétel nélkül elfogadnak, szeretnek, őszinték és jó hallgatóság. Legtávolabb pedig a cápák és a szarvasbogarak, ettől a 2 fajtól ugyanis rettegek.

Hamar tudatosult bennem, hogy az állatorvosin kívül más hivatás nem érdekel, azonban a második sikertelen egyetemi felvételim után módosultak az elképzeléseim, így elvégeztem az állatorvosi szakasszisztensi képzést Budapesten. A képzés alatt a Vezérben fogadtak gyakornokként, majd a sikeres vizsga után kaptam a lehetőséget, hogy bővítsem a csapatot.

2016-ban kisállat fizioterapeuta képesítést szereztem, így még szélesebb körben tudom segíteni 4 lábú kedvenceink gyógyulását.


 
 

: Vásárlói tájékoztató : Állatmentő : Clyde : Jade : Mexi : Bejelentkezés : Hírek : Bemutatkozás : Ortopédia, neurológia : Táplálkozás : Törzsvásárlói program : Minőségirányítás : Elérhetőségek : Tanácsadás : Árlista : Szolgáltatások 2 : Galéria : Rólunk írták : Partnereink : Kérdőív - 2014 : Panoráma képek : Véradás : Kutyaovi

Vezér Állategészségügyi Központ Kft. © 2009 - Minden jog fenntartva!

Dev by: z404
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz