0

Bejelentkezés a webshopba|Regisztráció

Vásárlói tájékoztató | Bejelentkezés | Bemutatkozás | Szolgáltatás | Nyitvatartás
Keresés az adatbázisban  
2019. 05. 21. Kedd - Konstantin

Tájékoztató gazdiknak a kórházi elhelyezésről

 
 
Azoknak a betegeinknek, akiknek az állapota miatt fokozott állatorvosi felügyeletre van szüksége, vagy a jelentős távolság illetve a gazdi elfoglaltsága miatt nincs lehetőségük arra, hogy a szükséges napi kezelést megkaphassák, a rendelő bentlakásos állatorvosi ellátást tud biztosítani.
Természetesen korlátozott férőhellyel rendelkezünk (egyelőre egyszerre hét állatnak tudunk kényelmes helyet biztosítani), így az elhelyezésben az állat állapota az elsődleges.
A betegek elhelyezése egy a rendelőtől különálló, erre a célra speciálisan kialakított fűtött, szellőztetett helységben történik. Az esetleges szökések ellen ketreces tartást alkalmazunk, valamint a kórház ajtaját folyamatosan zárva tartjuk. A fertőző betegeket egyelőre nincs lehetőségünk izoláltan elhelyezni, ezért őket minden esetben hazaadjuk. Parazitás fertőzöttség (elsősorban bolhásság) esetén a többi állat védelme érdekében kizárólag a parazitaellenes kezelés után vesszük fel a beteget. Agresszív, veszélyes állatok kezelését csak a tulajdonos jelenlétében tudjuk vállalni.

A kórházi tartás magában foglalja az állatok orvosi ellátását, etetésüket és a helyük folyamatos tisztántartását.

Orvosi ellátás:

-Naponta két (szükség esetén több) orvosi vizit, amely során az állat fizikális, szükség esetén kiegészítő vizsgálata, majd kezelése történik.

Etetés:

-A kórházban a betegeink az „emberi” kórházakhoz hasonlóan betegségüknek, állapotuknak megfelelő speciális diétás táplálásban részesülnek, természetesen friss ivóvíz folyamatosan rendelkezésükre áll.

Takarítás:

-Takarítást minden betegnél legalább naponta kétszer, de minden indokolt esetben azonnali takarítást végeznek asszisztenseink.

Látogatás, kapcsolattartás:

Kedvencüket hétköznapokon de 10-du 19 óráig, hétvégén, a rendelési időnek megfelelően tudják meglátogatni, vagy ugyanebben az időközben állapotukról telefonon érdeklődni a vezetékes, 52/485-203-as telefonszámon. Kérjük a sürgősségi ügyeleti számunkat ilyen okból ne hívják!
Látogatás alkalmával, vagy telefonáláskor mindig kérjék kedvencük kezelőorvosát, mert pontos tájékoztatást csak ő adhat! Minden esetben felvesszük a gazdi telefonszámát, ezért ha a beteg állapotában számottevő változás történik, vagy további vizsgálat szükséges, arról haladéktalanul tájékoztatjuk.
Költségek:

A kórházi tartás költsége egy napidíj, ami az állat fajától és méretétől függ, ez magában foglalja a fizikális vizsgálatot, az etetést és a takarítást. Ehhez jön még a felhasznált gyógyszerek és a szükség esetén elvégzett kiegészítő vizsgálatok és kezelések költsége. A költségeket a kezelés folyamán több részletben, vagy a végén, egy összegben kell kifizetni.

 
 

: Vásárlói tájékoztató : Állatmentő : Clyde : Jade : Mexi : Bejelentkezés : Hírek : Bemutatkozás : Ortopédia, neurológia : Táplálkozás : Törzsvásárlói program : Minőségirányítás : Elérhetőségek : Tanácsadás : Árlista : Szolgáltatások 2 : Galéria : Rólunk írták : Partnereink : Kérdőív - 2014 : Panoráma képek : Véradás : Kutyaovi

Vezér Állategészségügyi Központ Kft. © 2009 - Minden jog fenntartva!

Dev by: z404
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz