0

Bejelentkezés a webshopba|Regisztráció

Vásárlói tájékoztató | Bejelentkezés | Bemutatkozás | Szolgáltatás | Nyitvatartás
Keresés az adatbázisban  
2019. 11. 17. Vasárnap - Hortenzia, Gergő

Clyde

 
 
Clyde és Én

Emlékszem, hogy olyan 9 éves lehettem amikor megszerettem a kutyákat. Lent voltam a játszótéren éppen hintáztam, hirtelen odaszaladt hozzánk egy fekete kutya (most már tudom, hogy törpe schnauzer volt). Nagyon megijedtem tőle és elkezdtem szaladni előtte a kutyus meg utánam… tettünk egy pár kört, de a törpe schnauzer jobban bírta az iramot mint én. Majd hirtelen utolért, nekem nem volt más választásom hirtelen leültem a fűbe sírva. A kutyus erre az ölembe ugrott és elkezdett „puszikat” adni… Így kezdődött az imádatom a kutyák iránt… Nagyon sok kóbor kutyát mentettem meg azáltal, hogy gazdit kerestem nekik vagy éppen én fogadtam be őket.(Cézár nevezetű kutyámat egy fekete zsákban dobták ki egy lassító gépjárműből, Jenny nevezetű ebemet agyon akarták verni egy lapáttal kölyök korában…)
Clyde története is mentésről szólt, hiszen ha nem tudtak volna neki gazdit találni akkor elaltatták volna. A kutyámról csak annyit, hogy hihetetlen milyen gyorsan tanul és számomra megfizethetetlen a szeretette és a hűsége.Mostanság 2 éves lesz és majdnem 60 kg. Ezt tényleg csak az értheti akinek van kutyája és foglalkozik is vele. Számomra a mai napig hihetetlen, hogy ezeket az állatokat mennyire nem nézik semmibe az emberek (tisztelet a kivételnek).
 
 

: Vásárlói tájékoztató : Állatmentő : Clyde : Jade : Mexi : Bejelentkezés : Hírek : Bemutatkozás : Ortopédia, neurológia : Táplálkozás : Törzsvásárlói program : Minőségirányítás : Elérhetőségek : Tanácsadás : Árlista : Szolgáltatások 2 : Galéria : Rólunk írták : Partnereink : Kérdőív - 2014 : Panoráma képek : Véradás : Kutyaovi

Vezér Állategészségügyi Központ Kft. © 2009 - Minden jog fenntartva!

Dev by: z404
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz